Op dit moment serveren voorlopig wij geen High Wine/High Beer.
Mocht je nog in bezit zijn van een waardebon, deze kun je als zijnde borrelbon nog gewoon verzilveren. 

High Beer

High Beer is een verrassende tegenhanger van High Tea. Daar waar een High Tea arrangement bestaat uit diverse soorten thee en zoete bijgerechten, geniet je ons bij High Beer arrangement van verschillende speciaal bieren die geserveerd worden met heerlijke koude en warme hapjes.

Bij ontvangst serveren wij allereerst een welkomstbier. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om drie speciaal bieren te kiezen van onze uitgebreide bierkaart. Ondertussen kun je genieten van smakelijke hapjes die tussendoor geserveerd worden. Geniet niet allen van je favoriete bier, maar probeer ook eens nieuwe smaken. Laat je hierbij adviseren door het personeel.

High Wine

Naast het High Beer arrangement hebben wij ook een geweldig wijnarrangement; High Wine.
Je wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk glas Prosecco. Vervolgens mag je drie glazen wijn naar keuze kiezen. Je hebt hierbij keuze uit rode wijn, witte wijn en rosé wijn. Allen staan omschreven op onze wijnkaart. Ook bij dit arrangement geniet je van onze heerlijk koude en warme hapjes die wij er bij serveren.

Privé en zakelijk

Het High Beer en High Wine arrangement is natuurlijk een prima excuus om samen met je vrienden ons café te bezoeken. Ook is het een originele manier op een zakelijk op ongedwongen wijze elkaar te spreken.

Reserveren

Een High Beer of High Wine arrangement bedraagt  € 27,50 per persoon. 
Wij serveren het High Beer en High Wine arrangement op donderdag t/m zondag
en is al mogelijk vanaf 2 personen.
U dient wel te reserveren!

Voor meer informatie: 040-8428879