Café

Een actief modern bruin borrelcafé, zo omschrijven wij Ons Dorp het liefst. Actief omdat wij regelmatig wat organiseren en niet graag stil zitten, modern omdat wij graag met de tijd mee gaan, bruin omdat wij juist ook in deze drukke tijden houden van ouderwetse gezelligheid en borrel omdat wij met onze ruime assortiment bieren, lekker wijnen en heerlijk sneukelkaart echt een plek zijn om gezellig te borrelen.

Sneukelkaart

Misschien niet een heel bekend woord, maar sneukelen staat voor bourgondisch lekker snoepen, een soort van brabantse tapas. Van een heerlijke bitterbal tot uitgebreid borrelplateau en natuurlijk onze welbekende nacho’s ze staan allemaal op onze Sneukelkaart en passen prima bij een goed glas bier of wijn.

Terras

Aan de voorkant van Café Ons Dorp hebben wij een mooi terras gelegen aan de centrale weg door het centrum. Met ruim 50 zitplaatsen is het heerlijk zien en gezien worden. Voorzien van parasols en een veranda biedt het u de keuze op u in de zon wilt zitten of liever de schaduw opzoekt.

Groepen, feesten en/of bijeenkomsten

Zoekt u een leuke, gezellige en knusse ruimte in het centrum van Nuenen met voldoende parkeergelegenheid, dan ben u bij Café Ons Dorp aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Ons Dorp biedt drie gedeeltelijke aparte ruimtes, welke gemakkelijk tot 1 grote ruimte gemaakt kan worden. Zo vindt u in het voorste gedeelte onze sfeervolle bar, brandt er in het middengedeelte knus een openhaard en beschikken we nog over een afgesloten zaal die prima kan functioneren voor een vergadering of besloten bijeenkomst.

Binnentuin

Naast ons terras aan de voorzijde heeft Cafe Ons Dorp een zonnige binnentuin. Deze is geheel afgesloten van de buitenweg en biedt voldoende privacy voor uw (zomerse) evenementen. Met een ruime oppervlakte en de aanwezigheid van voldoende zonwering en zitgelegenheden is het samen met onze uitstekende service een garantie voor succes! Vraag naar de mogelijkheden.

Feest of Partij

U kunt bij Café Ons Dorp ook prima terecht voor een feest of partij. Of uw gezelschap nu uit 10 of uit ruim 100 personen bestaat in samenwerking met onze partners kunnen wij diverse soorten catering verzorgen, van  heerlijke luxe hapjes tot aan een compleet verzorgd buffet of barbecue .

Zakelijk

Cafe Ons Dorp is ook uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten. De ruimte achter in het cafe is kan desgewenst worden voorzien van hoge en/of lage tafels en kan indien gewenst worden afgesloten. D.m.v. een groot televisiescherm (153cm) behoort ook het geven van een presentatie tot de mogelijkheden. Uiteraard is er WiFi aanwezig.
 

Bedrijfsborrel

Gezellig met collega's of uw klanten een borrel in ons café, zaal of binnentuin? Vraag naar de mogelijkheden!