Café

Een actief modern bruin borrelcafé, zo omschrijven wij Café Ons Dorp het liefst. Actief omdat wij regelmatig activiteiten en evenementen organiseren en niet graag stil zitten. Modern omdat wij het belangrijk vinden om met de tijd mee gaan, bruin omdat wij groot liefhebber zijn van ouderwetse gezelligheid. Borrelcafé omdat wij met onze ruim assortiment bieren, heerlijke wijnen en lekkere sneukelkaart dé aangewezen plek zijn in Nuenen om gezellig te borrelen.

Sneukelkaart

Sneukelen staat voor bourgondisch snoepen. Op onze sneukelkaart vind je verschillende lekkernijen. Van bitterballen tot een uitgebreid borrelplateau. En niet te vergeten onze heerlijke en razend populaire nacho’s. Allemaal smaken ze uitstekend bij een glas bier of wijn.

Terras

Aan de voorkant van Café Ons Dorp, gelegen aan de centrale weg door het centrum, vind je ons mooie terras  Met ruim 50 zitplaatsen is het zien en gezien worden. Ons terras is voorzien van grote parasols. Tevens beschikken wij over een sfeervolle veranda. Je kunt bij ons dan kiezen voor een tafel in de zon of in de schaduw.

Groepen en bijeenkomsten

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en huiselijk ruimte in het hart van Nuenen? Een locatie me ruim voldoende parkeergelegenheid nabij? Dan ben je bij Café Ons Dorp aan het juiste adres.

Mogelijkheden

Ons Dorp biedt drie gedeeltelijke aparte ruimtes die ook gemakkelijk in een grote ruimte kan worden getransformeerd. In het voorste gedeelte vind je onze sfeervolle bar, in het middengedeelte brandt een openhaard en onze achterzaal  uitermate geschikt voor een vergadering of besloten bijeenkomst.

Binnentuin

Naast een prachtig terras aan de voorzijde hebben wij ook een zonnige binnentuin aan de achterzijde van het pand. De binnentuin is geheel afgesloten van de buitenweg en biedt ruim voldoende privacy voor uw (zomerse) evenementen. De binnentuin heeft een royale oppervlakte, er is volop zitgelegenheid en er zijn parasols aanwezig. Samen met onze uitstekende service een garante voor succes. Vraag naar de mogelijkheden.

Zakelijk

Café Ons Dorp is ook uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. De achterzaal kan worden voorzien van hoge en lage tafels. Bovendien kan deze zaal worden afgesloten voor meer privacy. De ruimte beschikt tevens over een groot televisiescherm (153cm) voor presentatiemogelijkheden. Vanzelfsprekend is er WIFI aanwezig.
 

Bedrijfsborrel

Bedrijfsborrels zijn goed voor de teamspirit. Bij Café Ons Dorp kun je een bedrijfsborrel op maat samenstellen. We hebben een prachtig assortiment bieren en wijnen, een heerlijke sneukelkaart en ook een buffet of barbecue behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving. Geniet van een geslaagde borrel samen met je collega's in ons café, in een van onze ruimtes of in onze sfeervolle binnentuin.